9 comments on “Hoț de biciclete în București

 1. Dacă spun “bună treabă” și sună aiurea, fiind vorba despre cum se fură un beciuclet în București.. S-ar uita lumea urît la mine. Mă refer însă strict la inițiativă și la cum a fost pusă în scenă, ca să mă exprim cinematic.

  Spunea cineva că doar ce-ați dat niște ponturi vis-a-vis de modus operandi băeților de meserie. Eu cred doar că ați reușit să demonstrați cam cît de inocenți sînt românii, eufemistic vorbind.

  Bună treabă.

 2. uite așa se face vâlvă’n oraș… cu un articol despre cum se fură! ești tare jurnalistule. ți-ai făcut treaba tu. așa-i?
  ți-a crescut traficul, ai mai făcut un articol de “bun simț”, îți crește ratingul și o să iei mai mulți bani sau o să ai mai multă faimă.
  după cum există beneficii sigure și inconveniente, așa există avers și revers. cum o să repari boomul furturilor de biciclete? tot cu un articol? despre hoți? sau despre piața neagră? sau despre antifurturi?
  personal, am citit articolul tau și am considerat nu merită dat mai departe, dar altora văd eu că îl trimit.
  bravo lor și bravo ție. ai făcut o treabă bună rău!

  ps: sper să îți dai seama de acreala mea…

 3. Din cauza mea, lumea a aflat in sfarsit ca fierastraul taie! Toti aurolacii care-o ard pe Youtube au aflat secretul si ne vor asalta biclele.

  Imi voi trafora venele.

 4. dar vai, ce socant, ce societate, ce lipsa de simt civic. Sa fim seriosi.
  Incearca sa te apuci sa furi pe bune o bicicleta (nu a ta) filmandu-te in acelasi timp si posteaza apoi filmul daca mai are sens. Poate asa iti vei da seama de detaliile esentiale care fac diferenta intre cazul tau imaginar si un caz real.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *