La ce lucrez acum

Urmăresc mai tot ce se-ntâmplă în jur, dar câteva subiecte au luat trenul spre țara documentarelor și a reportajelor. Dacă ai informații sau idei despre ele, sunt bucuros să le citesc la vlad @ ursulean punct ro!

 • Recensământul Câinilor
  Când s-a făcut recensământul românilor s-a omis în mod inexplicabil cea mai numeroasă minoritate a Capitalei: câinii. Clasa de mijloc a Bucureștiului, cei care stau între sărmani și baștani. Voi repara această omisiune. Fac un documentar nebun despre legendarii maidanezi. Dogville cu câini!
 • Amintiri din dubă
  România dă testul democrației. E statul în stare să accepte protestul pașnic? Sunt cetățenii în stare să se adune și să-și susțină drepturile? I-a moleșit de tot Internetul după 20 de ani de tranziție și sute de ani de spirit mioritic?
 • 2011, an de rătăceală
  Anul ăsta am tot fost pe ducă. Din Sulina până-n Londra via Tiraspol, am văzut cele mai demente chestii. Mult timp eram cuprins de fiori numai când mă gândeam la unele întâmplări, dar acum mi-am luat pixu’-n dinți și m-am apucat de scris. O să le povestesc pe toate.

13 comments on “La ce lucrez acum

 1. ” E statul în stare să accepte protestul pașnic? ”
  Iesea cineva in numar atat de mare in strada daca lucrurile mergeau in spiritul democratiei? Sunt oamenii asa de multumiti de proprii alesi, care-i rasplatesc ca si cum le-ar fi facut cel mai mare rau? Exista posibilitatea sa fi respectat ca om, manifestandu-te pasnic? Exista raspunsuri pozitive la manifestatii pasnice? Ca de manifestat…s-a tot manifestat, pasnic si s-a rezolvat…manifestarea. O imagine a unor oi care behaie adunate. Din pacate, doar prin insuflarea fricii alesilor, se poate trezi individul din letargia in care l-a scufundat pozitia, ca un ceas desteptator care te face sa ti se stranga inima ca intarzii la servici…

 2. exista oare vreo posibilitate sa iti faci si un newsletter pt site? 🙂 eu nu fac parte din niciunda din retelele de socializare gen facebook sau twitter, dar tare mi-ar placea sa primesc articolele tale pe mail si sa le citesc la cafeaua de dimineata.

  mult curaj si perseverenta! stiri de admirat si spirit jurnalist neobisnuit de calitativ din pacate pt minunata noastra tara

  numai bine

 3. FELICITARI!!!MAI TOTI TINERII AR TREBUI SA FIE LA FEL DE INTRANSIGENTI, CAND ESTE VORBA DE CALITATEA VIETII LOR, ASA CUM ESTI TU. NUMAI ASA ROMANIA VA REUSI SA IASA DIN MOCIRLA IN CARE AU ARUNCAT-O ACESTE EXEMPLARE NEFERICITE DE HUMANOIZI, NUMITE “POLITICIENI”. NOI LUPTAM PENTRU VOI, GENERATIILE TINERE SI PENTRU CEI CE VOR URMA VOUA. DE CE NU IES TOTI IN STRADA???PENTRU CA SE MULTUMESC CU UN “OS ARUNCAT DE LA MASA POLITICIENILOR” , PENTRU CA NU LI S-A SPUS CA IN 1989 ROMANIA AVEA DATORIE EXTERNA – 0 – SI PENTRU CA NU VOR SA SE COMPLICE CU LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI. NOI, INSA, CEI DIN PIATA UNIVERSITATII – CARE AM MAI RAMAS – NU RENUNTAM PANA NU VA VOM DEMONSTRA CAT S-A FURAT SI CA TOT CE S-A FURAT VA APARTINEA VOUA!

 4. Navigand pe internetul romanesc uite ca am aflat pe pagina dvs..
  Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de pe acest sait si va doresc cat mai mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *